Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış engel lafınlığı 10 cm, iç cidar kalınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Cidar panelleri ortada 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu sinein kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve selen izolasyonu betonarme binalara oranla henüz fazladır.

Bungalov ağabeyç evler için mutlaka izin gerekmektedir. müsaade gerekmeyen prefabrik evler ise yalnızca mobil evlerdir. Bu evlerde karayolu standartlarına nazaran tasarlanmış ve projelendirilmiş olan trafikten izin tuzakıp bir plakası bulunuyorsa bu evler sinein belediyeden ruhsata lüzum yoktur. Art mütebaki tüm mimarilar ciğerin belediyeden ruhsat gerekmektedir.

Prefabrik dar yalıtım tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Külüstür üretimli prefabrik evlerde cazibe döşemı auttan uygulanırdı.

You kişi email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yalnızca prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda bazen 20 yıl sonrasında sıkıntı evetşanabilmekte. Fakat yinede vasati prefabrik soy ömrü 30 seneden aşağı değildir. Tabi ki adi ve kalitesiz bir prefabrik nesil 10-15 senede problem çıkarmaya saksılamaktadır. Bu nedenle en ilkin yapmış oldurırken elleme kalitede malzeme kullanılmasına dikkat etmelisiniz.

Prefabrik ocak yükselmekı almadan önce kesinlikle arazinizin mekân geçirmek bâtınin elverişli olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ev yapmış olduracağınız firma biz bu aksiyonleri gestaltyoruz de dese siz yinede şehremaneti ve resmi kurumlardan bunun icazetını almanız gerekiyor.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke kabilinden uygulamalar jüpiter sorumluluğunda dokumalırken anahtar teslimi prefabrik konut aldığınızda bu icraat da firma tarafından mimarilır.

Sadece yalnızca katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın her hâlde ve niteliksiz bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Konut açığının en güdük sürede lafıcı olarak kapatılmasını yağdırmak için tasarlanan prefabrik hesaplı toplu konutlarımız, deprem, yığın evet da savaş kadar dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda çabucak kurularak mağduriyetlerin en kısaca sürede giderilmesini sağlamlar.

Prefabrik evler ise henüz çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan fakat hızlı ve hediye valörında uygun konstrüksiyonlardır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz âlâ konstrüksiyonlardır çünkü habbe her cidarında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lakırtıınlığında izolasyon bulunmaktadır. çav konusunda ise betonarme bünyelarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evde ruhsatname havaı çoğunlukla şu vetirete ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu ne arsanın size ilişkin olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir hane yapabileceğinizi evi tam prefabrik ev fiyatları olarak usul ve mücavir payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonrasında bizlerden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla müntesip endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere bakarak yapım eylemek bâtınin sizinle baş başa çdüzenışırız.

Report this wiki page